Takk for inspirerende oppskrifter!

Tenk at vi fikk så mange deilige, fantasifulle og smarte oppskrifter fra dere. Det var kjempe gøy. Fleire av de kommer til å legges ut på www.sunnjenteidrett.no sine Spis Smart oppskrifter. Anbefaler å sjekke både nye og gamle oppskrifter der :)

Når vi likevel må kåre to vinnere (sjølv om alle er vinnere!) vil vi at disse to skal få kokebok:

- Fransk Fiskegryte , oppskrift fra Matmomsen

- Mandelmelk, oppskrift fra Margrete

Flott om dere kan sende meg ein mail på ingvill@sunnjenteidrett.no med deres adresser, så dukker kokeboka opp i posten om noen dager!

Stå på med matlagingen alle sammen! Og post gjerne flere oppskrifter her på siden. Ny konkurranse kommer nok seinere i vår også!

2 kommentarer

 1. Kari
  Skrevet 24. mars, 2010 klokka 20:54 | Permalenke

  Hei dere!

  Liker siden deres veldig godt, og er innom her jevnlig. Liker at det står mye om hva man skal spise før og etter trening osv. Det ligger så mange tips ute på nettet, men det er ikke alltid like lett å skille mellom hva som er sant og ikke.

  Har et lite ønske til dere. Kan dere ikke poste litt artikler fra kjendiser og ukjente som har slitt med spiseforstyrrelse som nå er friske? evt lesebrev osv? I og med at dette er et så omfattende tema, og jeg selv har slitt med anoreksi, synes jeg det er veldig fint å lese om folk som har kommet seg ut av det;-)

 2. Else-Marthe
  Skrevet 26. mars, 2010 klokka 14:02 | Permalenke

  Takk for hyggelig tilbakemelding og tips til hva vi kan gjøre annerledes. Vi skal ta med oss dette innspillet videre, så fortsett å følg med på sidene fremover:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>