Tålmodighet-tålmodighet-tålmodighet

Dette bilde er tatt av Else-Marthe på den kinesiske mur. Eg vil si at denne trappa her symboliserer den lange veien ein må gå for å bli ein god idrettsutøver. For å bestige trappa må du ta ett og ett steg. Går du for fort er det lett å snuble. Ja, kanskje til og med falle tilbake noen trinn…

Å ta alle disse stegene er ikkje bare enkelt. Mangen veit sikkert kossen det føles å bli skada, sjuk eller å bli satt tilbake sånn at du ikkje får den fremgangen du ønsker. Det er då det er viktig å ha det kjekt på trening og trives med vennene dine både i og utenfor idretten.

Tålmodighet er ein veldig god egenskap på veien til flotte resultater på idretssarenaen, det har eg lært de siste årene…

Kva er ditt tips for å takle motgang?

4 kommentarer

 1. Silje
  Skrevet 11. mars, 2010 klokka 10:23 | Permalenke

  Dette bildet illustrerte den lange veien utrolig godt!
  Jeg tror de aller fleste idrettsutøvere uansett hvilket nivå de er på, oppleve harde motbakker til tider. De fleste toppidrettsutøvere har vært der og vet hva som kreves. Jeg tror man bare må gå med hevet hode gjennom motgangen, og tenke at toppen av bakken er der, og den skal nås!

  Nå står det foressten hjemmelagde energi- og mellommåltidsbarer i ovnen her :-D spent på hvordan de smaker!! Dere har ikke tilfeldigvis oppskrift på en slags proteinbar også? :)

 2. Ingvill
  Skrevet 11. mars, 2010 klokka 14:14 | Permalenke

  Heilt enig med din beskrivelse av trappa og motivasjonen som skal til for å nå toppen :)

  Det er ein fin proteinkilde i baren som lages med egg. Eg skal næringsberegne den i kveld og komme med nøyaktige tall til deg :)

 3. Silje
  Skrevet 13. mars, 2010 klokka 22:01 | Permalenke

  Supert! Venter i spenning :D

 4. Skrevet 17. mars, 2010 klokka 11:34 | Permalenke

  Mitt eneste tips er å ta tiden til hjelp hvis en blir skadet.
  Det er viktig å ha andre ting i livet som er viktig og ikke bare idrett. Som feks vennenr og familie. Da blir ting lettere når en blir satt litt tilbake av skader!
  Tiden leger alle sår.. – omtrent.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>