Tough ain’t good enough!

Etter å ha sett Million Dollar Baby igår kveld satt eg igjen med disse ordene. Det skal nemlig meir enn tøffhet til for å bli best i sin idrett. Tre nøkkelord er tålmodighet, ydmykhet og tro. I tillegg til ein viss råhet selvfølgelig!

Motivasjon kan ein finne mange steder. Å trene sammen eller samme sted som folk som er bedre enn deg, kan være veldig motiverende for å trene endå hardere. Og rett og slett se at disse jentene/guttene bare er vanlige mennesker de også!

Det motsatte: og trene aleine kan også være veldig fint innimellom. Aleine sammen med tankene sine. Å ha fokus på seg sjølv, tenke gjennom målsettingene dine og kossen du skal nå den er veldig viktig…

Det mentale spiller ein avgjørende rolle i gode prestasjoner!

2 kommentarer

 1. Sara
  Skrevet 26. april, 2011 klokka 16:39 | Permalenke

  Det mentale spiller helt klart en VELDIG viktig rolle.

  Jeg har et spørsmål: Hva tror dere om lavkarbokosthold for (topp)idrettsutøvere?

 2. Ingvill
  Skrevet 8. mai, 2011 klokka 21:43 | Permalenke

  Å kutte ut karbohydrater dersom du skal trene mye er ikkje lurt! Men spis sunne karbohydrater fra grove kornprodukter, frukt og grønnsaker. Disse matvarene tilfører kroppen din mange viktige næringsstoffer. Det er også ulike behov for karbohydrater i ulike idretter og avhengig hvor mye og hvor hardt du trener. Mye utholdenhetstrening krever at du spiser meir karbohydrater.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>