Idrettsernæring: NY BOK!

Nå har det kommet en norsk lærebok om idrettsernæring! Den er skrevet av Olympiatoppens ernæringsfysiologer, og gir oss rykende fersk informasjon om ernæring i forhold til trening og prestasjon.

Boken er hovedsakelig skrevet for personer som har en grunnleggende kunnskap om ernæring og treningsfysiologi. Den egner seg for trenere, utøvere som er spesielt interesserte, instruktører i treningsbransjen, og helsepersonell som jobber med kosthold i sammenheng med helse og prestasjon.

Sunn Jenteidrett anbefaler boken til alle som interesserer seg for idrettsernæring. Selv om dette er en dyptgående fagbok er den likevel lettlest, har fine illustrasjoner og en praktisk tilnærming. Du kan lese mer om boka på Olympiatoppen.no

Én kommentar

  1. Skrevet 15. mai, 2011 klokka 16:52 | Permalenke

    Spennende ..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>