Vi søker testpanel til e-læring

Vi er i sluttfasen i utviklingen av vårt e-læringsprogram om idrettsernæring. I den forbindelse søker vi testpersoner som kunne tenke seg å gå igjennom de ulike sekvensene, og komme med tilbakemelding på innhold, om det tekniske fungerer og helhetsinntrykket. E-læringsprogrammet retter seg hovedsaklig mot aktive idrettsutøvere, både jenter og gutter, fra 13 år og oppover, men også trenere er i vår målgruppe.

Alle som tester og kommer med tilbakemelding vil få en rosa «Sunn Jenteidrett» matboks og forhåpentligvis lære mye om idrettskosthold. Gjennomgangen tar mellom 1-2 timer (avhengig av hvor rask og hvor grundig du er) og du må ha tid til å komme med tilbakemelding innen 1 uke. 

Send en mail til post@sunnjenteidrett.no , med adresse og med informasjon om alder og idrett, så sender vi deg en usb-enhet i posten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>