Jobbe mentalt i sommer?

iMaxBasicSunn-jenteidrett_logo

Sommerferien står snart for døra, og det er en fin anledning til å legge litt ekstra fokus på det du som idrettsutøver vil bli bedre på. Hvorfor ikke legge litt ekstra fokus på det mentale i sommer? slik at du står bedre rustet til å takle både press, nerver, og fåenda større tro på deg selv og dine ferdigheter?

Vi har dette skoleåret tilbudt elever på norske toppidretts- og skigymnas et opplegg der vi ønsker å inspirere de til å bruke mental trening i sin idrettshverdag. Elevene har fått den mentale sticken til Olympiatoppen, ungdomsversjonen, slik at de, akkurat som toppidrettsutøverne, kan bruke de mentale treningsprogrammene til å bli bedre idrettsutøvere. Jobben må de gjøre selv. Akkurat som med annen trening er det ingen snarveier til suksess. Bare trening gir resultater.

Temaer på sticken er blant annet:

  • Meg, selvbilde
  • Mental tøffhet
  • Å sette seg mål
  • Konkurranseforberedelser
  • Kunsten å slappe av

Om du ligger på en solseng, sitter i en bil eller på et tog kan du bruke denne tiden til å trene mentalt. Last ned sticken til din mobil, ipad eller pc, så kan du trene overalt.

Sticken kan kjøpes og lastes ned her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>