Et lag som støtter hverandre i tykt og tynt

1010411_10152199222761023_329658058_n

Bildet over viser et sammensveiset jentelag som tar vare på hverandre. Langrennsjentene er et godt eksempel på hvor viktig det er å støtte hverandre i vonde, så vel som gode tider. Jentene viser også at utøvere i en individuell idrett kan stå sammen som et sterkt lag, på samme måte som i lagspillidretter. Trivselen i laget og måten de støtter hverandre på tror jeg er en nøkkelfaktor for deres suksess.

I går vant Maiken Caspersen Falla og Ingvild Flugstad Østberg sine første olympiske medaljer på sprinten i langrenn, gull og sølv! Vanvittig sterke prestasjoner. Fjerde plassen gikk til Astrid Uhrenholdt Jacobsen, en minst like sterk prestasjon, og en fjerdeplass som vil bli husket like lenge som et olympisk gull, tror jeg. Astrid mistet broren sin 4 dager tidligere, men klarte å mobilisere nok krefter til å delta i sprinten, og gjøre det så bra, til tross for hva hun nå går igjennom. Det står det stor respekt av.

I vår holdt Astrid et foredrag på Sunn Jenteidrett konferansen, i anledning vårt 5-års jubileum. Da snakket hun om veien tilbake fra en alvorlig sykkelulykke hun hadde i 2009. Hun rørte en fullsatt sal på Norges Idrettshøgskole, med sin historie og gode formidlingsevne.

Astrid er et stort forbilde, som inspirerer mange med sin evne til å komme tilbake etter motgang. Styrken hun viste i går, overgår det meste.

Vi ønsker Astrid alt godt i en tung og vanskelig tid. Hele Norge heier på deg!!

282811_468631843214944_418114394_n

2 kommentarer

 1. Silje M
  Skrevet 12. februar, 2014 klokka 20:09 | Permalenke

  Kondolere så mye Astrid.

  Sender deg en god klem!

  Keep up the good work!

 2. Skrevet 13. februar, 2014 klokka 16:33 | Permalenke

  Kondolerer så mye Astrid.
  Synes det er fantastisk at jentene på landslaget står sammen, det er så sterkt å se på! All kritikk mot sørgebånd er bare tull, det er samholdet som gjør at det norske landslaget er så sterkt – de gjør hverandre bedre!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>