Hilsen fra samling i Slovenia med landslagene i orientering :-)

De siste dagene har Sunn Jenteidrett vært med på samling i Slovenia sammen med landslagene i orientering. Her er både juniorer og seniorer samlet for en uke med mye trening og hyggelig samvær. Som en del av treningen sin har de også deltatt på noen O-løp som har blitt arrangert her nede. Været har vært nydelig og vi har hatt det veldig fint :-)

IMG_8491

Under samlingen har vi satt fokus på kosthold, og viktigheten av å spise nok og smart når man trener mye. Det vil gjøre at utøverne blir enda bedre rustet til å tåle store treningsmengder, og får mest mulig ut av jobben de legger ned i treningen!

IMG_8505

IMG_8502

IMG_8498

IMG_8497

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>