Husk påmelding til Sunn Jenteidrett camp i Meråker!

_MG_9993

Er du jente født i 1998 eller 1999, og aktiv innen friidrett, orientering, langrenn eller skiskyting? Da bør du få med deg vårens store Sunn Jenteidrett happening i Meråker  helgen 9.-11. mai. Tora Berger, Tonje Angelsen og flere kjente idrettsjenter håper å treffe nettopp deg!

Påmelding til årets første Sunn Jenteidrett camp åpner førstkommende mandag 17. mars. Påmelding gjøres via nettsiden vår

http://www.sunnjenteidrett.no/Aktiviteter/nyheter/Sider/Tora-Berger-blir-med-på-campen-i-Meråker!-Blir-du-med.aspx .

Der finner du også mer informasjon om campen. Det er plass til 40 jenter, og det lønner seg å være raskt ute med påmelding for å sike seg plass.

Vi kan allerede røpe at både skiskytter Tora Berger og høydehopper Tonje Angelsen kommer til å være med oss denne helgen, og gleder seg til å vise oss Meråker fra sin beste side! På programmet vil det bl.a. være intervalløkt med Tora og Tonje deler sin erfaring om det å takle motgang og komme seg etter skader.

IMG_3320

Mer informasjon og program kommer senere. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe vedrørende campen. Vi håper å se deg i Meråker!

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>