Sunn Jenteidrett presenteres internasjonalt på FIS kongressen i Barcelona

Vi har hatt noen veldig spennende dager i Barcelona, hvor vi har blitt svært godt mottatt. Vi har presentert prosjektet i 3 ulike komiteer, Children and Youth (langrenn), Ladies comittee (langrenn) og Medical comittee. Dette er første gang Sunn Jenteidrett har blitt presentert utenfor Norden, og responsen på prosjektet har vært over all forventning. Flere land som USA, Ungarn, Sverige og Sveits har visst stor interesse.

Tirsdag hadde vi et langt møte med Kikkan Randall og Fast and Female, som er et jenteprosjekt i Canada, USA og Australia, som jobber med å styrke jenters selvtillit og selvfølelse gjennom å være aktiv og holde på med idrett. Dette var et veldig inspirerende møte, og vi ser at vi har mye til felles. Selv om prosjektene er ulike, har vi mange av de samme verdiene, og kanskje kan man bruke hverandre i fremtiden.

sunnejenter (2)

 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>