Oslo-campen er fulltegnet!

552364_374811552596974_1568968785_n

Sunn Jenteidrett campene er populære, så plassene forsvant fort også denne gangen! Campen er nå fulltegnet.

Dere som har fått plass vil snart motta en mail med program for helgen og praktisk informasjon.  Vi gleder oss til å ta imot hver og en av dere på Toppidrettssenteret i Oslo, og ser frem til en begivenhetsrik helg hvor vi blant annet skal få løpe intervaller med Karoline Bjerkeli Grøvdal, lage middag sammen med Marit Bjørgen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen, få tips om hvordan vi kan holde oss skadefri og sterk – og så skal vi rocke litt med dansefoten :)

Ta kontakt med oss hvis dere har noen spørsmål. Velkommen til Oslo!

2 kommentarer

  1. Ragnhild
    Skrevet 14. august, 2014 klokka 10:59 | Permalenke

    Ble alle plassene tatt på samme dag?

  2. Skrevet 15. august, 2014 klokka 14:35 | Permalenke

    Ja, alle plassene gikk på mandag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>