Konkurranse: Hva er din beste høstoppskrift?

Ulike årstider har sin sjarm, og det er gjerne forskjellige typer mat som frister oss ekstra i de ulike sesongene. Selv synes jeg det er ekstra moro å lage mat på høsten fordi det bugner av fargerike norske grønnsaker og andre gode råvarer i butikkene. Og så blir det en ekstra hyggelig stemning rundt matbordet når mørket faller på og man kan tenne stearinlys :)

Hva er høstmat for deg? Del din beste høstoppskrift med oss og bli med i trekningen av 3 stk. iMax:Focus Basic Edition som vi har vært så heldige å få dele ut. Del oppskriften på bloggen eller send til oss på e-mail  til post@sunnjenteidrett.no innen mandag 27. oktober :)

Basic stick

iMax:Focus Basic Edition er en minnepenn som inneholder 11 mp3-sekvenser som gir en basisinnføring i mental trening tilpasset  unge  idrettsutøvere. Den er utviklet av Anne Marte Pensgaard, fagansvarlig i idrettspsykologi ved Olympiatoppen.

Én kommentar

 1. Elise
  Skrevet 27. oktober, 2014 klokka 16:23 | Permalenke

  Variasjon i havregrøten. «Gulrotkake-havregrøt»

  Oppskrift:
  Havregrøt (oppskrift på sunn jenteidrett hjemmesiden)
  1-2 ts kanel
  1 ts kardemomme
  1/2 ts ingefær (kan tas bort)
  1 revet gulrot
  Topping:
  1 ss philadelphia/ yoghurt naturell
  raspet gulrot, nøtter, tørket frukt.

  Fremgangsmåte: Lag havregrøten tilsett ingrediensene, hell det over i en skål og server med toppingen.
  Enklere blir det ikke! Den er knallgod!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>