Julehilsen fra Sunn Jenteidrett

164333__pink-christmas-still-life_p

Kjære alle våre følgere og Sunn Jenteidrett entusiaster!

Så var julen her igjen, og nok et år er snart forbi. Det er tid for å mimre og se tilbake på noen av høydepunktene fra 2014, og annonsere noen nyheter for kommende år! I tillegg har vi en julegave til dere alle, som vi vet mange har ventet spent på :)

Jeg tror både vi som jobber i Sunn Jenteidrett, og de av dere som har vært deltakere, er enige om at Sunn Jenteidrett Campene er et av årets største høydepunkter. Første Camp var i mai i Meråkers vakre omgivelser, med supre fasiliteter og et engasjert og omsorgsfullt  vertskap ved Arena Meråker som tok oss godt imot. I tillegg hadde vi med Marthe Kristoffersen, Tora Berger og Tonje Angelsen som alle deltakerne fikk teste sine krefter mot, lage mat med, og få nyttige tips og inspirasjon av.

camp meråker

Se flere bilder fra Meråker Campen her .

Årets andre og siste camp ble et høsteventyr på Toppidrettssenteret i Oslo, men fine utendørsaktiviteter i strålende sol og rundt et blikkstille Sognsvann. Vi fikk testet danseferdighetene, vi lærte mange fine spenst- og styrkeøvelser av Ingvild Flugstad Østberg, vi lekte sushikokker sammen med Marit Bjørgen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen, og vi løp intervaller og snakket om idrettsernæring med Karoline Bjerkeli Grøvdal.

15219549471_2e34f052ba_o

IMG_3243

Flere bilder fra Oslo-campen kan du se her.

To nye camper i 2015 er allerede under planlegging, og vi kan røpe at den første campen blir i Oslo helgen 24.-26. april, og den andre campen blir på Lillehammer helgen 11.-13. september. Er du født i 1999 eller 2000, så hold av datoene – nå er det din tur :) Mer informasjon om campene og påmelding kommer på nyåret.

Det er ikke bare de unge idrettsutøverne Sunn Jenteidrett har fokus på. Trenere er også en viktig målgruppe for oss. I oktober arrangerte vi, sammen med våre fire forbund, trenerseminar med fokus på det å trene unge utøvere. Vi hadde to fine dager på Værnes i Trondheim,  sammen med både mannlige og kvinnelige trenere fra hele landet. Foredragsholderne var Espen Tønnesen, Frode Moen og Heidi Holmlund, alle fra Olympiatoppen, og de belyste viktige temaer rundt trenerrollen. Trenerseminaret høstet gode tilbakemeldinger, og vi mener dette er så viktig at vi planlegger et nytt seminar i Oslo neste høst.

Trenerseminar 23-24 okt 2014 029

Sunn Jenteidrett ønsker å være tett på idretten, og at både utøvere, trenere, foreldre og støtteapparat skal ha lav terskel for å ta kontakt med oss for råd og veiledning når det gjelder idrettsernæring, og bekymringer knyttet til mat, kropp, vekt og spiseforstyrrelser. For å gjøre det enda enklere for dere å ta kontakt med oss etablerte vi i høst en chat-funksjon på nettsidene våre. Vi har til nå hatt en prøveperiode hvor chatten har vært åpen med jevne mellomrom, hvor tidspunktene har blitt annonsert via sosiale medier i forkant. Fra januar fortsetter vi med fast chat hver fredag kl. 13-15, og første torsdag i måneden blir det chat på kveldstid fra kl. 20-21.

Så – over til selve julegaven som vi vet mange har ventet på: vår egen Sunn Jenteidrett-låt «The best at being me». Dette har vært et lite hemmelig prosjekt som startet tidlig i vår. Hanne Sørvaag har står for tekst og melodi. De som var med på Meråker-campen var de aller første som fikk høre sangen. De ble bedt om å skrive ned det de syntes om låten og hvilket budskap de satt igjen med – og heldigvis var det i tråd med det vi ønsker å formidle med denne sangen. Deltakerne på Oslo-campen fikk være med på innspilling av musikkvideo og lærte seg «Sunn Jenteidrett dansen». Nå er resultatet klart, og vi håper denne låta og musikkvideoen kan inspirere dere alle til å ha tro på dere selv, ikke sammenligne dere for mye med andre, velge forbildene deres med omhu og huske at dere er bra nok som dere er!

Se musikkvideoen her.

Med det ønsker vi dere alle en riktig GOD JUL & GODT NYTTÅR – og god fornøyelse!

Jentenes kommentarer om budskapet:
Du er bra nok som du er!
Ha tro på deg selv
Ikke tenk så mye på hva andre synes
Vær tålmodig og hold motet oppe
Du kan bli best
Bli sterk
Lære av de beste
Du tenker at du faktisk er bra nok
Vær den beste du kan være, du er bra nok som du er
Følg dine egne veier og vær deg selv
Følg hjertet med verdiene dine og se hvor langt du kommer

Jentenes kommentarer om selve låta:
Energisk
Sang som er lett å få dilla på, setter seg lett!
Fengende sang
Glad-sang
Tekst med mening
God rytme
Bra budskap
Motiverende, fengende sang
Kul sang, likte bassen!
Blir i godt humør
Inspirerende
Ekstremt bra motivasjonssang
Jentete, bra
Makes me wanna dance country all night :)
Kan synge med selv!
Oppmuntrende melodi
Livlig! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>