Nyhet: faste tidspunkt på chaten!

Godt nytt år! :-)

I år innfører vi faste tidspunkt på chaten vår, hvor dere kan snakke direkte med oss, via våre nettsider. Hver fredag fra kl 13-15 sitter vi klare for å svare på det dere lurer på om idrettsernæring, spiseforstyrrelser, kropp og selvfølelse. Vi innfører også kveldschat første torsdag i måneden fra kl 20-21. Første kveldschat vil bli 5. februar.

Chat_nettside_skjermdump

Chaten vil i hovedsak være bemannet med våre ernæringsfysiologer innenfor disse tidspunktene, men noen ganger vil vi annonsere andre temaer og ha gjestechatere som for eksempel utøvere, trenere eller andre fagpersoner. Vi kommer også jevnlig til å ha bekymringschat hvor du kan snakke med vår fagperson på spiseforstyrrelser – dette vil være et utvidet tilbud til bekymringstelefonen som er åpen mandager fra 16-18. Bekymringschatene vil bli annonsert via Facebook, Instagram og Twitter.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en melding nederst på våre nettsider. Du har mulighet til å være anonym hvis du ønsker det.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>