Nytt år, nye camper!

Vi er i full gang med planlegging av nye camper i 2015, og har allerede røpet at det blir en vårcamp i Oslo og en høstcamp på Lillehammer. I år er det dere som er født i 1999 og 2000 som får muligheten til å være med. Plassene er forbeholdt jenter som er aktive i langrenn, skiskyting, friidrett og orientering.

15219549471_2e34f052ba_o

Campen i Oslo arrangeres 22.-24. april på Toppidrettssenteret som ligger ved idylliske Sognsvann. Der skal vi overnatte, spise og trene i samme omgivelser som mange av landets beste utøvere, og det er store sjanser for å se noen kjente fjes. Påmeldingslenken åpner onsdag 18. mars. Det lønner seg å melde seg på samme dag for å sikre seg en plass. Det er førstemann til mølla, og de 40 plassene som er fylles fort opp.

Campen på Lillehammer er helgen 11.-13. september. Der skal vi bo på Birkebeineren Hotel & Apartments, som er vant til å huse både hopp-, langrenn- og skiskyttereliten. Det er første gang vi arrangerer camp på Lillehammer og innlandet, så vi gleder oss ekstra mye til å komme dit. Påmeldingslenken til denne campen åpner 12. august. Legg inn en alarm på telefonen så du ikke går glipp av påmeldingen i slutten av skoleferien.

Begge campene vil ha samme program, med noe variasjon avhengig av hvilke kjente toppidrettsprofiler og Sunn Jenteidrett ambassadører som blir med. Mer informasjon om hvem det blir kommer senere.

 I løpet av helgen vil du bl.a. få:

 • nye venninner
 • masse god og næringsrik mat
 • ny kunnskap
 • morsomme treningsøkter
 • lære om viktigheten av å spise nok og riktig når man er ung og trener mye
 • tips til hva man kan gjøre for å styrke selvfølelsen
 • høre erfaringer fra kjente toppidrettsjenter og Sunn Jenteidrett ambassadører
 • tips til skadeforebygging, og hvordan takle motgang og skader
 • være med å tilberede en deilig lørdagsmiddag som vi skal spise sammen i hyggelige omgivelser
 • vår egen Spis Smart kokebok med inspirasjon og oppskrifter du kan lage hjemme
 • stille spørsmål, trene, spise og ta bilder sammen med dine store forbilder
 • goodiebag med bl.a. rosa Sunn Jenteidrett t-skjorte og andre fine saker
 • gode minner og en uforglemmelig helg

Følg med på nettsidene våre for mer informasjon og detaljert program. Vi håper du har lyst til å bli med oss på camp! Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på mail post@sunnjenteidrett.no eller send oss en melding på Facebook.

IMG_3282 IMG_3172 IMG_3046 IMG_3166 IMG_3233 IMG_3002

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>