Ny innlogging på våre e-læringskurs!

Vi har fra februar 2015 lagt våre e-læringskurs over på Norges Idrettsforbund sin kursportal, kurs.idrett.no. Det betyr at de som ønsker å ta våre e-læringskurs fra nå av må logge seg inn via Min Idrett. Om du ikke har konto der fra før, oppretter du en ny. Vær obs på at du trenger ditt fødselsnummer tilgjengelig når du oppretter ny konto. Har du konto fra før, trenger du bare ditt brukernavn og passord for å logge deg inn.

Du kan fortsatt benytte linkene http://kurs.sunnjenteidrett.no og http://kurs.sunnidrett.no. Da kommer du direkte til Sunn Jenteidrett sin kursportal, som ser tilnærmet identisk ut slik den var. Du finner oss også øverst i menyen om du går rett inn på https://kurs.idrett.no Vi håper den nye innloggingen vil gjøre det lettere for alle å få tilgang til våre kurs, både for elevene på ski- og toppidrettsgymnas og deltakere på trenerkurs,  som tar det som en del av sin undervisning, og alle andre som ønsker å lære mer om både idrettsernæring og idrett og spiseforstyrrelser.

Om noen skulle oppleve problemer med den nye innloggingen, ta kontakt med oss på post@sunnjenteidrett.no.

Vi oppfordrer både utøvere, trenere, foresatte og andre som har en rolle i idretten om å ta våre e-læringskurs. Lykke til :)

 

skjermdump ny nettside

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>