Tøffe jenter på camp!

I helga arrangerte vi en flott camp på Toppidrettsenteret i Oslo. Helga startet med tapasmiddag og bli-kjent lek fredag. Lørdag var vi på Krigsskolen på Linderud hvor jentene fikk prøve seg på hinderløype sammen med skiskytter Marte Olsbu. Selv om det regnet, var humøret og innsatsen på topp! Etter første treningsøkt sto foredrag om «Smart kosthold for unge idrettsjenter» og «Er selvfølelsen din i form?» på programmet. Jentene fikk også lære Sunn Jenteidrett dansen og på ettermiddagen hadde vi basisøkt med langrennsløper Ragnhild Haga. Kvelden ble avsluttet med en selvlagd middag – pastarett med avocado og reker og mangomix til dessert.

SJ camp 2015

Søndag våknet vi opp til strålende sol. Vi fikk besøk av mellomdistanseløper Ingvill Måkestad Bovim som delte av sine erfaringer til jentene om hvordan takle skader og motgang. Deretter ledet hun ei økt med løpsteknikk ved Sognsvann i sola.

Vi vil takke alle jentene som var med på campen for ei flott helg! Fikk du ikke muligheten til å være med på Oslo-campen, er det en ny camp på Lillehammer til høsten.

2 kommentarer

  1. Skrevet 5. juni, 2018 klokka 11:53 | Permalenke

    Reveja sua alimentação e a sua relação
    com a alimento!

    Feel free too surf to my web sit Ngan

  2. Skrevet 13. oktober, 2018 klokka 23:46 | Permalenke

    Dette så skikkelig gøy ut :) Toppidrettssenteret er jo litt av et sted å ha en utflukt for aspirerende utøvere. Et godt valg at dere blander dette med kurs om selvfølelse og kosthold. Virker som et veldig bra opplegg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>