Nye åpningstider for bekymringstelefonen

Vår bekymringstelefon vil framover være åpen hverdager på dagtid (med unntak av ferie og helligdager) , såfremt vi er tilgjengelige på kontoret. Demed utgår åpningstidene som har vært tidligere på mandag ettermiddag.

Sliter du selv eller kjenner du noen som sliter med utfordringer knyttet til mat, kropp og følelser, eller du er bekymret for noen, kan vi ta en prat for å finne ut hva som kan være smart å gjøre videre. Du kan få råd og veiledning om hvordan du kan prøve å jobbe med problemene selv, for å få det bedre i hverdagen, eller hvordan du kan bidra til at den du er bekymret for, får den hjelpen hun eller han trenger. Vi kan gi deg tips til hvordan du går frem og hvor du kan henvende deg for å få hjelp og behandling hvis det er nødvendig.

Telefonnummeret til bekymringtelefonen er 481 54 444. Du kan også sende oss en mail på bekymret@sunnjenteidrett.no.

SJ_Mobil_m-logo_Process-Magenta

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>