Konkurranse: «Sosial høstmat»

Høstferie = konkurransetid! Nå er høsten her på ordentlig, og det er en ekstra koselig årstid for å invitere venner og familie til et sosialt måltid med tente stearinlys. De to kommende ukene utfordrer vi deg til å invitere noen du er glad i til sosial høstmat – og du kan vinne Sunn Jenteidrett t-skjorter til hele selskapet ditt!

IMG_3243

Konkurransen går ut på at du inviterer en eller flere venner eller familiemedlemmer til et hyggelig måltid, der dere også gjerne lager det dere skal spise sammen. Det kan være alt fra middag, kveldsmat til en dessert/kake som dere forbinder med høst. Del oppskriften med oss her på bloggen og legg ut et bilde av selskapet ditt på instagram og merk med #sosialhøstmat og @sunnjenteidrett. Vi kårer de heldige vinnerne i uke 42, som da vinner Sunn Jenteidrett t-skjorter til seg selv og hele selskapet (inntil 8 personer)!

Med det ønsker vi dere alle en riktig god høstferie og håper den blir fylt med både gøyale uteopplevelser i flotte høstfarger og innekos med nære og kjære!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>