Om Sunn Jenteidrett

Bilde fra lansering av sunnjenteidrett.no

Sunn Jenteidrett er et samarbeidsprosjekt (2008-2013) mellom Norges Skiforbund, Norges Skiskytterforbund, Norges Orienteringsforbund og Norges Friidrettsforbund med støtte fra Norges Idrettsforbund/Olympiatoppen.

Sunn Jenteidrett har ulike tiltak og delprosjekter som retter seg mot jenter 13-22 år, trenere, ledere og støtteapparat, foreldre, andre aktører i idretten og media.

Det viktigste er å skape en sunnere jenteidrett og holde de friske jentene friske. Mer om prosjektet kan du lese her.

De som jobber i prosjektet er:

Else-Marthe Sørlie Lybekk: Prosjektleder

Ingrid Haukvik-Jensen: Prosjektleder (hovedansvar Sunn Jenteidrett camp og samarbeidsavtaler)

Marianne Strand-Udnæseth: Klinisk ernæringsfysiolog

Kristin Brinchmann Lundestad: Ernæringsfysiolog (vikariat)

Runi Børresen: Ekspert på forebygging og spiseforstyrrelser. Jobber som førstelektor ved Høyskolen i Buskerud, har mastergrad i helsefremmende og forebyggende arbeid og er en av Norges fremste eksperter på spiseforstyrrelser.

2 kommentarer

  1. Marit Linnerud Jorde
    Skrevet 16. august, 2011 klokka 14:30 | Permalenke

    Hei, Supert å finne en side for jenter og trening. Har selv en 11-åring som er glad i å trene, men som har utviklet et «litt anstrengt» forhold til mat (som vi må jobbe med) I den anledning fant jeg «spis smart for unge idrettsutøvere. Men da jeg skulle finne salgssteder for boken kom jeg over Libris sin side, og dette er grunne til at jeg sender dere en melding. På samme side som ovennevnte bok omtales er det henvist til «6-dagers kuren, ned en størrelse på 6 dager» som en bok i samme sjanger. Jeg ble ganske oppbrakt og ønsker at dere skal være klar over dette.

  2. Skrevet 29. desember, 2014 klokka 23:32 | Permalenke

    If you’re reading this, you’re all set, parednr!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse deles eller publiseres aldri. Obligatoriske felt er merket med *

*
*

Du kan bruke følgende HTML-tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>